Gegevensbronnen
Onderhouds
programma

How to participate?

Een bijdrage in 4 eenvoudige stappen:

1- Toegang tot het onderhoudsprogramma voor NL via de onderstaande knop

2- Vul uw emailadres in

3- Kies een van uw gebruikelijke service providers en maak verbinding met uw account met behulp van uw referenties

4- U ontvangt uw beloning na het succesvol bereiken van de “Bedankt…” pagina! Dat is het !

Sample Screens for simple and fast Job Completion

Om een nieuwe gegevensbron te configureren, of een bestaande te onderhouden, moeten onze technici de technische inhoud van een echte gebruikersaccount analyseren en het gegevensextractieproces configureren.

Om ons te helpen deze technische configuratie tot stand te brengen, draagt u bij aan ons programma door uw gebruikelijke dienstverlener (energie, telecom of andere) te kiezen en uw toegangsgegevens in te voeren.

Dat is het, dat is alles! Het duurt ongeveer 2 minuten.

 • Wij gebruiken geautomatiseerde hulpmiddelen die uw gegevens anonimiseren,
 • Uw inloggegevens worden gecodeerd en na 90 dagen automatisch verwijderd,
 • Er wordt geen actie ondernomen zonder uw uitdrukkelijke toestemming,
 • Wij respecteren de letter… en de geest van de GDPR.
 
 

Vaak gestelde vragen (FAQ’s)

 

Waarom MiTrust vertrouwen?


 • MiTrust is een gevestigd en groeiend Europees digitaal bedrijf met klanten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië (lees hier meer over ons),
 • MiTrust is een door de Europese Bankautoriteit erkende AISP (Account Information Service Provider) met de identificatiecode 17368 (CIB),
 • Alle logingegevens zijn gecodeerd (beveiliging op bankniveau),
 • Naleving van de Europese verordening gegevensbescherming (GDPR) staat centraal in ons hele bedrijfsmodel en onze activiteiten,
 • Al uw gegevens worden na 90 dagen automatisch gewist,
 • Er wordt geen actie ondernomen zonder uw uitdrukkelijke toestemming.
 • Wij gebruiken geautomatiseerde hulpmiddelen die uw gegevens anonimiseren,
 • Enkele van onze klanten : Nextdoor, Nebenan, Mesvoisins, Voisins Vigilants et Solidaires, Frichti, Cegedim SIRH, Nickel.

Wie is MiTrust?


MiTrust is een door de European Banking Authority geaccrediteerd bedrijf, met een missie om een revolutie teweeg te brengen in de digitale processen die bedrijven gebruiken om nieuwe gebruikers veilig te registreren en verifiëren op hun platforms. De paradigma verandering is het geven van totale controle aan gebruikers over het delen van hun eigen, reeds geverifieerde, persoonlijke gegevens van hun bestaande Service Provider Accounts. Bekijk voor meer informatie onze FAQ’s of neem contact met ons op.

MiTrust exploiteert een veilig platform voor het delen van gegevens, dat in 2018 commercieel is gelanceerd en nu actief is in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië (lees hier meer over ons).
MiTrust is erkend door de ACPR (administratieve autoriteit geïntegreerd in de Banque de France) als een Account Information Service Provider (AISP), en voldoet dus aan hun strenge normen op het gebied van veiligheid, compliance, governance en assurance.

Waarom biedt MiTrust deze banen aan?


Om onze Secure Data Sharing Services te onderhouden en te verbeteren, moeten onze technici via MiTrust live tests uitvoeren met accounthouders van Service Providers.

Dit stelt ons in staat om het normale gebruik van de MiTrust Service met onze klanten te simuleren en ervoor te zorgen dat onze diensten goed functioneren voor verschillende soorten Rekeninghouders.
Tijdens de optimalisering van onze dienst worden de tests door onze technici herhaald in een geautomatiseerde en vertrouwelijke procedure, uitsluitend voor technische doeleinden.
Om ons te helpen deze technische configuratie voortdurend te verbeteren, moeten dergelijke opdrachten worden uitgevoerd voor verschillende soorten dienstverleners (bv. mobiele telefoon, internet, elektriciteit).